Wednesday, December 29, 2010

Bunny Hop Game Online

CHOCOLATE COOKIES

Again under the influence of the''cloud of spicy gingerbread''.......... (now finished and therefore more 'just a memory )........ and I decide that' the case of biscuits ........ and even then that American cookies are .......... ...... For the record in the fridge there 's also the new batch of dough to a pan ginger .... but this time revisited . Sara 'postero'...... the next recipe for the moment we pass to the recipe in question ..... I will make these cookies' to Sir Drake ..... since it did not appreciate my delicious pan Ginger seemed to be saying that eating pout pourri ...............!!!!!! But I say ........ the pout pourri you realize .. ..????!!!!
Ingredients:

  • 190 grams of flour
  • 85 grams of melted butter
  • 50 grams of sugar cane
  • 50 grams of sugar
  • teaspoon bicarbonate
  • teaspoon salt
  • 1 uovo
  • mezzo cucchiaino di estratto alla vaniglia
  • 170 gr di gocce di cioccolato fondente
Sbattere il burro con lo zucchero di canna e lo zucchero semolato,aggiungere l'uovo e mescolare per circa tre minuti.
Setacciare la farina con il bicarbonato e il sale e aggiungere al composto insieme alla vaniglia e alle gocce di cioccolato.
Con l'impasto ottenuto formare delle palline grandi come noci e disporle in una teglia foderata di carta forno.
Schiacciare le palline con il fondo di una bottiglia o di un bicchiere infarinati,cercando di ottenere dei dischetti of 4-5 cm in diameter.
Bake at 180 degrees for 10-15 minutes until 'golden brown.
Then the oven and let rest a minute before removing from pan.



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